/Thuis schoonmaken

Boek uw schoonmaak in Amsterdam met een paar klikken

 • Reserveer en beheer uw boeking online
 • Professionele schoonmakers
 • Alle schoonmakers zijn in loondienst bij Batmaid
 • Persoonlijke en toegewijde klantenservice

Schoonmaak aan huis in Amsterdam

Huishoudelijke taken zijn door gebrek aan tijd of zin vaak activiteiten die we graag achterwege zouden laten! Toch is het essentieel om je huis schoon te houden om er in alle rust te kunnen wonen. De oplossing? Schoonmaak aan huis in Amsterdam! Door een professionele schoonmaker in te schakelen voor het schoonmaken van uw huis, kunt u genieten van al uw favoriete bezigheden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de schoonmaak en kun je in plaats daarvan deze tijd goed benutten. Dankzij het netwerk van schoonmaakmedewerkers in de regio Amsterdam, helpt Batmaid je bij het vinden van een professionele schoonmaker en het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften.

Wat zijn de voordelen van schoonmaak aan huis?

Speciale omstandigheden vereisen soms een beetje hulp op het gebied van schoonmaak: verhuur je een appartement aan toeristen die op het punt staan te arriveren en wil je dat het perfect schoon is? In plaats van zelf voor de schoonmaak te zorgen, kun je een beroep doen op een professionele schoonmaker! Als je gewoon op zoek bent naar een schoonmaakdienst voor je jaarlijkse voorjaarsschoonmaak, kun je veel tijd besparen door onze hulp in te roepen, wanneer je maar wilt.

Door gebruik te maken van een schoonmaakdienst, kun je er zeker van zijn dat jouw huis in een mum van tijd weer netjes en sprankelend schoon is.


Opgeleide en gekwalificeerde schoonmakers in Nederland

Via het online boekingsplatform kun je snel en in een paar klikken je schoonmaakdienst reserveren, geleverd door professionele en gekwalificeerde schoonmakers in Amsterdam. Bovendien kun je het type schoonmaak dat je zoekt aanpassen door je voorkeur in te voeren tijdens het boekingsproces. Onze diensten zijn afgestemd op jouw behoeften en worden gepland volgens jouw schema en beschikbaarheid.

Een rechtvaardig systeem voor werknemers


Met ons help je ook om meer rechtvaardigheid te brengen in de professionele schoonmaaksector! Wij zien onze werknemers immers als helden in de schaduw wier dagelijkse harde werk en inzet de schoonmaaksector voortdurend helpen evolueren en vooruitgaan. Het is de reden waarom we al meer dan 5.500 professionals in deze sector hebben geholpen de zwarte markt te verlaten en gedeclareerde en verzekerde banen te krijgen. Batmaid maakt er een erezaak van zijn medewerkers een stabiel en veilig kader te bieden dankzij een arbeidsovereenkomst dat hen in staat stelt hun opdracht in alle gemoedsrust te vervullen.

Welke schoonmaakdiensten levert Batmaid in Nederland?

 • Stofzuigen;

 • Dweilen;

 • Verwijderen van stof van toegankelijke plekken;

 • Afvegen van spiegels en glazen voorwerpen;

 • De vuilniszakken buiten zetten en in de juiste container deponeren.


Heb je extra diensten nodig? Dan kun je ze in slechts een paar klikken aanvragen tijdens het boekingsproces!

Onder de extra's, vind je:

 • Strijken
;
 • Ramen lappen
;
 • Schoonmaken van keukenmeubels
;
 • Oven of koelkast schoonmaken;
 • De was doen (wasgoed).

Voor elke extra dienst wordt 30 minuten tot 1 uur extra uitgetrokken. Om veiligheidsredenen kunnen onze schoonmakers geen potentieel gevaarlijke taken uitvoeren, zoals het schoonmaken van de buitenkant van ramen of werkzaamheden buitenshuis.

Hoe boek ik mijn schoonmaak aan huis in Amsterdam met Batmaid?

Gebruik maken van onze schoonmaakdiensten in Amsterdam kan niet eenvoudiger! Ga nu naar de boekingspagina op batmaid.nl, en selecteer het type schoonmaak waar je naar op zoek bent. Om een schoonmaak aan huis in Amsterdam te boeken, selecteer je "Schoonmaak aan huis" en voer je vervolgens de eerste 4 cijfers van je postcode in. Onze diensten zijn beschikbaar op verschillende plekken in de hoofdstad, dus wanneer je na het invoeren door kunt gaan op de boekingspagina, kun je er zeker van zijn dat er zich een ervaren en professionele schoonmaker bij je in de buurt bevindt!

Kies vervolgens de duur van de schoonmaak en de extra's die je wenst. Vul een aantal gegevens in over je woning, de gewenste datum, het tijdslot en de frequentie waarmee je wilt dat onze schoonmakers naar je huis in Amsterdam komen. Wij zullen de schoonmaker vinden die het beste bij je wensen past. Als je op zoek bent naar een regelmatige schoonmaakdienst, zal het altijd dezelfde Batmaid zijn die ervoor zal zorgen dat je huis weer blinkt.

De tarieven van onze diensten variëren naargelang het aantal uren schoonmaak dat je hebt gekozen en de gekozen extra's. Alle prijzen worden weergegeven wanneer je jouw schoonmaakdienst boekt, dus geen verrassingen bij het afrekenen!

Zodra je de door jou gekozen betaalmethode hebt ingesteld, wordt de rest na iedere schoonmaakbeurt naadloos afgehandeld. We moeten alleen de betaling vooraf te autoriseren om de geldigheid van je kaart te controleren.

Wacht dus niet langer, en vertrouw op ons schoonmaakbedrijf om jouw huis in Amsterdam van top tot teen te laten stralen!
 Reserveer nu, en je huis zal in een mum van tijd schoon zijn, dankzij onze hoogwaardige schoonmaakservice.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij beantwoorden je vragen graag zowel in het Engels als in het Nederlands!

Onze extra diensten voor schoonmaak aan huis

batmaid service
Koelkast reinigen
batmaid service
Wasgoed wassen & drogen
batmaid service
Ramen
batmaid service
Strijken
batmaid service
Binnenkant kasten
batmaid service
Oven reinigen

Profiteer van onze schoonmaakdiensten in Amsterdam!

batmaid service
Amsterdam
batmaid service
Amsterdam Oud-West
batmaid service
Amsterdam West
batmaid service
Amsterdam Zuidoost
batmaid service
Diemen
batmaid service
Duivendrecht
batmaid service
Amstelveen
batmaid service
Weesp
batmaid service
Zaanstad
batmaid service
Landsmeer
batmaid service
Monnickendam
batmaid service
Amsterdam Noord
batmaid service
Amsterdam Oost
batmaid service
Amsterdam Zuid
batmaid service
Zaandam

Onze professionele schoonmaakdiensten

batmaid service
Thuis schoonmaken
batmaid service
Einde huur-schoonmaak
batmaid service
Kantoorschoonmaak
batmaid service
Schoonmaakproducten

Waarom Batmaid?

„Het woord ‘Batmaid’ is voor ons een manier om de helden van de schaduwen op te roepen, die elke dag fantastisch werk leveren in moeilijke omstandigheden en voor onze huizen zorgen. Hun passie voor hun werk en inzet is iets wat we willen benadrukken. Door voor Batmaid te kiezen, brengt u meer gerechtigheid in de schoonmaakbranche.”

Andreas Schollin-Borg, CEO van Batmaid

Batmaid-video

Wij maken schoonmaken leuk!

Klaar om een schoonmaakprofessional te worden?

maids
“Tijdens mijn dienstverband bij Batmaid kan ik werken met particuliere of einde huur-klanten in regio's en tijden van mijn keuze!”

Julia DS - Batmaid schoonmaakprofessional

maids
maid

Boek hoogwaardig en betrouwbaar schoonmaken in slechts een paar klikken in Amsterdam!

maids
 • Gekwalificeerde en ervaren professionals
 • Gepersonaliseerde en toegewijde klantenondersteuning
 • Niet-bindend contract
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Flexibele en op maat gemaakte oplossing
 • Onmiddellijke bevestiging