/Huur-schoonmaak Amsterdam

Boek uw hoogwaardige einde huur-schoonmaak in Amsterdam!

 • Reserveer en beheer uw boeking online
 • Professionele schoonmakers
 • Alle schoonmakers zijn in loondienst bij Batmaid
 • Persoonlijke en toegewijde klantenservice

Heb je een schoonmaakdienst nodig in Amsterdam voordat je verhuist? Batmaid regelt het!

Verhuizen is vaak een veelbelovend begin. Maar voordat je de sleutels overdraagt aan je huisbaas, moet je een eindschoonmaak uitvoeren als je de beste kans wilt hebben om je borg terug te krijgen. Wil je deze gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden aan schoonmaakprofessionals, zodat je je kunt concentreren en volledig kunt focussen op de nieuwe woning? Doe een beroep op onze professionals voor de eindschoonmaak; je hebt er alles bij te winnen!

Onze schoonmakers leveren kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten en helpen je de borg terug te krijgen!

Waarom is de eindschoonmaak belangrijk?

De huurcontracten plannen twee inspecties:

 • De eerste, voordat je intrekt wanneer je de sleutels ontvangt;
 • De tweede, wanneer je de woning verlaat.

Ze moeten een nauwkeurige beschrijving geven van de staat van de woning en de inrichting. Door deze twee documenten te vergelijken, worden de verantwoordelijkheden van elke partij vastgelegd.

Ben je een huurder? Dan is het belangrijk te weten dat de eindschoonmaak en de controle aan het einde van de huurperiode rechtstreeks verband houden met de waarborg. Als je de woning in verslechterde staat teruggeeft, kan het agentschap of de verhuurder een deel inhouden om de schoonmaakkosten te dekken, vaak tegen een hoge prijs.

Maar afgezien van deze kosten, mag je niet vergeten dat de eerste indruk een aanzienlijke invloed kan hebben op het resultaat van de inspectie. Als de persoon die de inspectie moet doen in een schoon huis komt, zal hij of zij in een beter humeur zijn en veel meer geneigd om uw borg zonder blikken of blozen terug te geven. Aan de andere kant, als de kamers vies zijn of vlekken bevatten, zullen ze waarschijnlijk kieskeuriger zijn, omdat ze de woning zo snel mogelijk weer willen verhuren.

Daarom een goede raad: verwaarloos de eindschoonmaak niet wanneer je verhuist en delegeer deze aan een schoonmaakbedrijf!

Wat moet u doen voor een inspectie?

Laten we eens kijken wat je moet doen om je flat of huis weer op orde te krijgen en een perfecte schoonmaak te hebben voor je uitgangsinspectie.

Opknappen van je woning

Natuurlijk, rekening houdend met regelmatige slijtage en een zekere mate van in onbruik raken na verloop van tijd, kan afschrijving het verschil markeren tussen verslechtering en veroudering. De huurder moet de woning echter in dezelfde staat teruggeven, inclusief:

 • Het vullen van gaten;
 • Het schoonmaken van de muren (met schilderen of vervanging van materialen als het wassen onvoldoende is);
 • Vereiste reparaties, d.w.z. deurklinken, douchepijpen, schakelaars, gloeilampen, en meer.
 • Het ontkalken van kranen, gootstenen, w.c.;
 • Het schoonmaken van de ramen;
 • Het ontdooien van de koelkast;
 • Het schoonmaken van de luchtroosters.

Eindschoonmaak

Dan is het tijd om op te ruimen voor je einde-huurovereenkomst controle. Je kunt het vergelijken met een grote voorjaarsschoonmaak:

 • Schoonmaken van de keuken (werkbladen, koelkast, kookplaten, oven, afzuigkap, kasten en lades);
 • Grondige reiniging van de badkamer en het toilet;
 • Schoonmaken van de vloeren.

Vergeet niet alle kamers af te stoffen en grondig te wassen:

 • Tegelvoegen;
 • Plinten,
 • Deurgrepen;
 • Schakelaars en alle verlichtingsarmaturen;
 • Spiegels en andere glazen oppervlakken;
 • Radiatoren.

Waarom een professionele schoonmaker voor de inspectie?

Bij een verhuizing zijn de dagen stressvol en druk, met:

 • Het vullen van dozen;
 • Transport;
 • Het inrichten van de nieuwe woning;
 • De formaliteiten die vervuld moeten worden...

De meeste huurders investeren liever hun energie in hun nieuwe woning dan uren te besteden aan het schoonmaken van de oude woning. Daarom is het zeer interessant om deze schoonmaakdienst vóór de eindcontrole aan een professional uit te besteden. Zo bespaar je kostbare tijd en presenteer je de huisbaas een vlekkeloze woning. Bovendien kun je je volledig concentreren op het betrekken van de nieuwe woning door deze schoonmaakdienst uit te besteden aan professionele schoonmakers!

Aarzel dus niet langer en vertrouw de schoonmaak toe aan professionele schoonmakers voordat je verhuist! Onze Batmaids zijn beschikbaar in Amsterdam, hebben specifieke know-how en kennen alle trucs om je huis grondig schoon te maken. Een vlek op de parketvloer, vlekken op de spiegels, een vettige oven... Van het schoonmaken van de vloeren tot de keukenkastjes, niets ligt buiten hun bereik! Wil je een beroep doen op onze teams voor je eindschoonmaak in Amsterdam? Plan het in zodra de laatste doos is weggebracht. Zo kunt je de eindschoonmaak zo snel mogelijk plannen en voorkom je dat je extra huurdagen moet betalen.

Waarom Batmaid vertrouwen voor uw eindschoonmaak in Amsterdam?

Ben je op zoek naar iemand die je huis schoonmaakt voordat je het verlaat in Amsterdam? Onze schoonmakers zijn aanwezig de hoofdstad en leveren hoogwaardige schoonmaakdiensten. En bij Batmaid hebben we een service speciaal bij einde huurovereenkomst.

Dankzij ons snel en eenvoudig online boekingssysteem kun je je eindschoonmaak zo snel mogelijk plannen. Je kiest de duur van de interventie, met een minimum van 3 uur, en vervolgens kies je de extra's die je wenst, voor een eindschoonmaak op maat en gepersonaliseerd! Het enige wat je hoeft te doen, is profiteren van de deskundigheid en het professionalisme van onze secuur geworven teams. Je bent verhuurder en de eindschoonmaak werd niet correct uitgevoerd door de huurders? Vertrouw ons de schoonmaak van jouw pand toe, om het zo snel mogelijk weer op de markt te brengen in Amsterdam.

Naast onze formule van einde huur-schoonmaak, verzorgen wij ook:

 • Schoonmaak aan huis voor particulieren in Amsterdam

Dus als je in Amsterdam woont en op zoek bent naar een dienst voor de schoonmaak van uw huis, besteed dit dan aan onze schoonmakers, zij zullen je huis in een mum van tijd weer sprankelend schoon maken!

Heb je een eenmalige schoonmaakbehoefte voor een inventarisatie in Amsterdam? Ben je op zoek naar een professional om elke week kostbare tijd te besparen? Bij Batmaid hebben we een oplossing die aangepast is aan al je verwachtingen in Amsterdam.

Heb je vragen voor ons of over onze schoonmaakdiensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail: ons lokale support team helpt je graag verder in het Engels of Nederlands! Dus waar wacht je nog op? Boek onze schoonmaakdiensten nu!

Onze extra diensten voor de einde huur-schoonmaak

batmaid service
Koelkast reinigen
batmaid service
Deurklinken
batmaid service
Plinten
batmaid service
Binnenkant kasten
batmaid service
Ramen
batmaid service
Raamblinden
batmaid service
Balkon
batmaid service
Oven reinigen

Profiteer van onze schoonmaakdiensten in Amsterdam!

batmaid service
Amsterdam
batmaid service
Amsterdam Oud-West
batmaid service
Amsterdam West
batmaid service
Amsterdam Zuidoost
batmaid service
Diemen
batmaid service
Duivendrecht
batmaid service
Amstelveen
batmaid service
Weesp
batmaid service
Zaanstad
batmaid service
Landsmeer
batmaid service
Monnickendam
batmaid service
Amsterdam Noord
batmaid service
Amsterdam Oost
batmaid service
Amsterdam Zuid
batmaid service
Zaandam

Onze professionele schoonmaakdiensten

batmaid service
Thuis schoonmaken
batmaid service
Einde huur-schoonmaak
batmaid service
Kantoorschoonmaak
batmaid service
Schoonmaakproducten

Waarom Batmaid?

„Het woord ‘Batmaid’ is voor ons een manier om de helden van de schaduwen op te roepen, die elke dag fantastisch werk leveren in moeilijke omstandigheden en voor onze huizen zorgen. Hun passie voor hun werk en inzet is iets wat we willen benadrukken. Door voor Batmaid te kiezen, brengt u meer gerechtigheid in de schoonmaakbranche.”

Andreas Schollin-Borg, CEO van Batmaid

Batmaid-video

Wij maken schoonmaken leuk!

Klaar om een schoonmaakprofessional te worden?

maids
“Tijdens mijn dienstverband bij Batmaid kan ik werken met particuliere of einde huur-klanten in regio's en tijden van mijn keuze!”

Julia DS - Batmaid schoonmaakprofessional

maids
maid

Boek hoogwaardig en betrouwbaar schoonmaken in slechts een paar klikken in Amsterdam!

maids
 • Gekwalificeerde en ervaren professionals
 • Gepersonaliseerde en toegewijde klantenondersteuning
 • Flexibele en op maat gemaakte oplossing
 • Reactiviteit en flexibiliteit verzekerd
 • Onmiddellijke bevestiging
 • Veel aandacht voor detail